reviews

reviews | Kolekcia nových lakov od Yves Rocher

14. září 2015 v 17:08 | Simona Vixen
Ahojte! Po veľmi dlhšej dobe sa ozývam. Musím priznať, že nezabudla som na vás, len blogovanie pre mňa už nie je ono a navyše mám iné priority. Momentálne som si našla chvíľočku času aby som dobehla rest a napísala vám pár riaddkov o týchto nových lakoch od Yves Rocher. Ono to už nie je až taká horúca novinka keďže ich mám doma aspoň 2-3 mesiace. Ale pustime sa do recenzie.

Lak na nechty s gélovým efektom
- obsah: 5ml (6€)
- od výrobcu: Doprajte si jedinečný zážitok pri nanášaní lakov s gélovým efektom. Po jedinom ťahu štetcom sú nechty vyhladené a dokonale tvarované. Vďaka inovatívnej textúre je farba žiarivá a nechty sú výnimočne lesklé po dobu 7 dní bez retuše. Zloženie je navyše obohatené o živicu elemi, nepoškodzuje nechty, jednoducho sa nanáša a rýchlo schne. Nechty sú dokonale a intenzívne nalakované, žiarivé a krásne tvarované: výsledok zodpovedajúci profesionálnej manikúre.

reviews | Telový peeling od značky Kawar

10. června 2015 v 13:40 | Simona Vixen
Hi! Strašne sa ospravedlňujem, že tu nič dlhú dobu nepribudlo, ale budem sa snažiť to nejako dohnať i keď neviem ako... v prvom rade som úspešne zmaturovala a tým pádom aj ukončila strednú školu, nastúpila som do práce a včera sa mi podarilo urobiť príjimačky, takže som aj prijatá na moju vysnívanú vysokú školu. Nebolo to ľahké, ale je to už za mnou a prázdniny môžu konečne začať!

Dnes tu mám pre vás recenziu o tomto peelingu. Neviem či si pamätáte, ale robila som recenziu na peeling od tejto značky, ale bol na tvár. Trošku ho s ním porovnám, čo dúfam nebude vadiť. Tak poďme na to.


- plné balenie: 150 ml
- cena: 5,40€
- použitie: Minimálne jedenkrát za týždeň naneste na zvolenú plochu a dôkladne ju masírujte. Potom opláchnite teplou vodou. Pri celulitíde aplikujte každý deň.
- o produkte: Špeciálny prípravok určený na starostlivosť o pokožku. Zrnká piesku z Mŕtveho mora zmiešané so soľou s minerálmi z Mŕtveho mora odstraňujú nečistoty, mastnotu a odumreté bunky z tváre i tela. Pokožku dokonale "obrúsia", zregenerujú. Vďaka tomu je hladšia a jemnejšia. Zároveň pomáhajú odstraňovať celulitídu. Masírujte jemne požadovanú oblasť končekmi prstov a potom dôkladne opláchnite teplou tečúcou vodou.

reviews | Balzam na pery a čistiaca maska od Yves Rocher

21. dubna 2015 v 17:06 | Simona Vixen
Ahoj! Po dlhšej dobe tu máme opäť článok. Maurita mi klope na dvere a ja sa cítim dosť nepripravená, takže asi by som sa mala viac učiť a nie tu sedieť, ale tento článok chcem napísať. Potrebujem aspoň na chvíľu vypnúť.

Každoročne Yves Rocher vytvára nové a nové produkty, kolekcie a podobne. Dnes tu mám pre vás recenziu na balzám na pery a na pleťovú masku. Ak si pamätáte (o čom pochybujem :D), tak možno pred rokom som vám písala v jednom článku o kokosovom balzáme na pery. Ten bol perfektný, ale keďže som ho už na eshope nenašla tak sa už asi nevyrába a úplne ho nahradili nové. Každopádne poďme sa pozrieť ako produkty obstáli.


- hmotnosť: 4,8g (1,99€)
- na výber z rôznych príchutí (kokos, malina, karité, vanilka, jahoda, čerešňa, macadamia)
- 82% zložiek je rastlinného pôvodu
- Čo sľubuje výrobca: Nové balzamy na pery sú obohatené o maslo, vosk a olej rastlinného pôvodu a dodávajú tak dokonalú starostlivosť a pohodlie Vašim perám.

reviews | Ryor výživný krém s kličkovým olejom

14. března 2015 v 15:25 | Simona Vixen
Ahojte! Budúci týždeň ma čakajú písomné maturity, takže naozaj ospravedlňte moju aktivitu. Je to dosť náročné všetko stíhať. Hoci by som sa mala báť, tak som celkom pokojná a bojím sa iba na angličtinu, z ktorej som dutá kvalitne. Takže mi držte budúci týždeň prsty nech ma potom pripustia k ústnym maturitám.

Čo sa týka článku, tak dnes tu mám pre vás recenziu na krém od Ryor-u. Myslím si, že značku Ryor pozná väčšina z vás, takže nie je ju potrebné predstavovať.


- plné balenie: 50ml (4,99€)
- popis od výrobcu:
  • Ľahký, výživný polomastný krém s obsahom oleja z obilných klíčkov, prírodným zdrojom vitamínov A a E.
  • pre všetky vekové kategórie
  • výrazný zvláčňujúci a regeneračný účinok
  • spomaľuje tvorbu vrások
  • na dennú aj nočnú starostlivosť
  • pre normálny a zmiešaný typ pleti
  • dermatologicky testovaný

reviews | Paletka očných tieňov od Yves Rocher

31. ledna 2015 v 15:44 | Simona Vixen
Ahojte! Máme tu koniec prvého mesiaca v tomto roku a to pre všetkých školákov znamená, že včera bolo vysvedčenie a prvý pol rok je úspešne za nami. V pondelok máme ako cenu útechy polročné prázdniny a i keď toho mám stále dosť a rozhodne by som momentálne mala robiť niečo iné, tak som sa rozhodla napísať vám recenziu. Priznávam dosť meškám s dnešnou recenziou, pretože táto paletka nie je žiadna novinka. Ale tak dúfam, že si túto recenziu aj tak užijete a bude sa vám páčiť.


- odtieň: Bleu Eclatant (na výber sú aj iné odtiene)
- množstvo: 4x1,2g + v balení aj aplikátory
- cena: cca 18€

reviews | vianočná kolekcia od Yves Rocher

16. prosince 2014 v 18:00 | Simona Vixen
Ahojte! Vianoce nám už klopú na dvere a v obchodoch ľudia nakupujú, akoby išlo o život. Čas pred Vianocami sa mi dosť zhnusil vďaka vianočným reklamám, ktoré začínajú už od septembra a taktiež až vďaka nákupnému zhonu v obchodoch, čo znamená, že je všade veľa ľudí. Ale aj napriek tomu sú Vianoce mojim obľúbeným sviatkom v roku, pretože konečne je rodina pohromade, človek si môže oddýchnuť, pozrieť si klasickévianočné filmy a rozprávky, piecť zákusky(milujem perníčky!)...

Každoročne všetky kozmetické aj nekozmetické firmy prichádzajú s limitovanými ediciami a Yves Rocher nie je žiadnou výnimkou. Tento rok na trh prišiel s kolekciami ako Vianočná edícia Lesné plody, Vianočná edícia černica, Kolekcia hruška v karameli + pripravilo mnoho darčekových kaziet (takže ak neviete čo máte kúpiť za darčeky tak sa mrknite do obchodu Yves Rocher, určite neodídete naprázdno! :)). A ja vám dnes predstavím limitku hruška v karameli, ktorá si ma fakt získala.


Toaletná voda Hruška v karameli
- 20 ml (4,5€)
- Veľmi popisovať vône neviem a radšej sa o to pokúšať nebudem, ale rozhodne z toho tú hrušku cítiť je! Keď mi balík došiel a prvýkrát som si k voňavke pričuchla, tak som cítila v tom pálenku. No, keď som si to striekla na ruku a počkala chvíľu, tak som cítila nádhernú vianočnú vôňu a odvtedy ju milujem. Ale vytkla by som jej jednu vec a to je balenie. Ako na cesty je to fajn praktická vec, ale čakala som, že bude v obchode v ponuke aj väčšie balenie.

reviews | Saloos Konopný olej

17. října 2014 v 18:45 | Simona Vixen
Ahojte! Dnes bol úplne super deň! Mala som v škole iba prvé dve hodiny, pretože sme potom išli na UPJŠ na prednášku, ktorú mal jeden manažér IBM firmy. Prednáška sa mi páčila, dozvedela som niečo nové zo života "itečkárov" (o štúdiu, o jeho začiatkoch až po to čo robí dnes, ako stíha popri tom aj rodinu atď.). Bolo to naozaj zaujímavé a myslím si, že hlavne pre nás, čo idú z informatiky maturovať pretože aspoň vieme, čo by nás približne čakalo a podobne. A neinformatici sa aspoň dozvedeli, že "itečkár" nesedí nonstop iba za počítačom, ale že aj on má svoj život.

Dnes by som chcela zrecenzovať jeden produkt od Saloos-u. Túto recenziu som chcela publikovať už minulý mesiac, ale radšej som počkala a testovala ďalej. A keď vás zaujíma ako v testovaní obstál konopný olej, tak čítajte ďalej.


- plné balenie: 50 ml
- cena: 4,99€
- o produkte: Vysoký obsah omega nenasýtených mastných kyselín vyzdvihuje konopný olej na vysoko kvalitný masážny pleťový a telový olej. Obzvlášť kvalitná je jeho forma, lisovaný za studena , pretože si zachováva prírodné zložky a bioaktívne látky v plnej miere. Vďaka vysokej fyziologickej aktivite esenciálnych nenasýtených mastných kyselín má tento konopný olej priaznivý vplyv na stárnúcu, suchú ,dehydrovanú, citlivú, problematicú, ekzematickú pleť (psoreatickú), teda v prípadoch, keď produkcia týchto kyselín klesá alebo je z nejakého dôvodu narušená. V oleji z konope bol dokázaný aj obsah terpénov, čo je pre rastlinné oleje netypické. Dostáva sa tam práve zo žlazovitých štruktúr na vrchnej časti rastliny. Tieto terpény prepožičiavajú oleju protizápalovú aktivitu a zároveň ochranu bunky. Hlavne však v dôsledku ideálneho pomeru omega 6 a omega 3 mastných kyselín 3:1 pomáha konopný olej zmierniť alebo až dokonca úplne vyliečiť kožné problémy, ako je suchosť pokožky, atopický ekzém alebo psoreáza. Konopný olej obmedzuje tvorbu nových vrások, zmierňuje alebo úplne zamedzuje prejavom akné.

reviews | Peeling na tvár od značky Kawar

30. srpna 2014 v 17:47 | Simona Vixen
Ahojte! Strašne sa ospravedlňujem, že to tu tak neskutočne zanedbávam, dokonca viac ako cez školský rok, čo ma mrzí asi najviac. A čo je najhoršie prázdniny sa nám krátia, čo je neuveriteľné. Úprimne strašne rýchlo zbehli. Do školy sa rozhodne neteším, hlavne nie na maturitu, ale teším sa na to, že budem mať tú maškarádu za sebou.

Za tento mesiac som ešte dlžná jednú recenziu, tak snáď veľmi nevadí, že iba recenzie publikujem. Pokúsim sa to napraviť a prispievať viac článkov. Ak by ste chceli nejaké články na prianie, tak mi môžete kľudne do komentára napísať aké.


- plné balenie: 150 ml
- cena: 5,40€
- dostupný v dvoch variantách (peeling na telo a peeling na tvár)
- použitie: Minimálne jedenkrát týždenne naneste na tvár a dôkladne ju masírujte. Potom opláchnite teplou vodou. Vyhnite sa kontaktu s očami.
- o produkte: Zrnká piesku z Mŕtveho mora zmiešané so soľou s minerálmi z Mŕtveho mora odstraňujú nečistoty, mastnotu a odumreté bunky z tváre i tela. Pokožku dokonale "obrúsia", zregenerujú. Vďaka tomu je hladšia a jemnejšia.

reviews | letné novinky od Yves Rocher

11. srpna 2014 v 14:05 | Simona Vixen
Ahoj! Tak konečne mám trocha čašu nazvyš, tak vám napíšem o "novinkách" od Yves Rocher. V predaji sú už nejaký ten čas a určite ste ich už videli aj na iných blogoch. Ja som dostala 2 novinky a to rúž a peeling na telo.


- objem: 200ml (4,50€)
- zloženie:
• Viac ako 98% ingrediencií rastlinného pôvodu.
• Mycie zložky rastlinného pôvodu.
• pH neutrálne k pokožke.
• Neobsahuje parabény.
• Zloženie je biologicky ľahko rozložiteľné.
- Čo sľubuje výrobca? Ovocné pokušenie so 100% prírodnými ovocnými zrniečkami. Neodolateľné zloženie s výťažkom z bio maliny a so 100% prirodnými zrniečkami (prášok z marhuľových jadier a jadierka z kiwi). Tento sprchovací gél s peelingom zanecháva Vašu pokožku pri každodennej starostlivosti jemnú a pružnú.

reviews | Ryor balzám na pery s argánovým olejom

13. července 2014 v 11:27 | Simona Vixen
Ahoj! Tak opäť je tu nedeľa a konečne je krásne slnečná. V posledných dňoch bolo u nás strašne škaredé počasie, tak som rada, že sa vyčasilo. Na dnes nemám žiadne plány, možno pôjdeme s rodinkou na nákup. Kto vie? :D No, ale prejdem už k téme. Dnes tu mám pre vás recenziu. Ako ste si už z názvu mohli prečítať, tak je to recenzia na balzám na pery, ktorý som si fakt neskutočne obľúbila v poslednej dobe a fakt nič iné nepoužívam.


- plné balenie: 15 ml (3,19€)
- hlavné zložky produktu: bio arganový, jojobový, avokádový olej a prírodná rastlinná vazelína
- parfumácia: grep a čierne ríbezle (úprimne ja tam necítim ani jedno, skôr nejaké bylinky)
- dermatologicky testovaný

reviews | Balea Kakao Bodybutter

19. června 2014 v 17:44 | Simona Vixen
Ahoj! Konečne je v škole pohoda, nuda a kľud. Všetky písomky sú úspešne za mnou a konečne si môžem užívať voľno. Síce som teraz chorá, ale až tak mi to nevadí, lebo nemusím skoro vstávať. To znamená, že konečne mám viac voľného času, takže sa budem venovať opäť blogu. Čo ma teší, lebo písanie mi fakt chýbalo a je to niečo čo ma napĺňa.


Dnes tu mám pre vás recenziu na kakaové telové maslo od Balei. Toto maslo som si kúpila už dávnejšie, myslím, že niekedy v zime. Ale ešte aj dnes som ho videla v regáloch drogérie, čiže je ešte stále k zohnaniu. A myslím si, že za cenu cca 3€ je to výborná kúpa, pretože mi dlho vydržalo a bolo proste skvelé! Čo sa týka balenia, tak to je šrubovacie, kelímok je svetloružovej farby a vrchnák je tmavoružovej farby.

reviews | Gliss Kur Million Gloss

15. dubna 2014 v 11:30 | Simona Vixen
Hi! Tak dnes tu mám pre vás konečne recenziu na výrobky od Schwarzkopf a to konkrétne z rady Gliss Kur Million Gloss. Nie je to už čerstvá novinka, vyšla zhruba pred mesiacom, možno dvomi. Celá táto rada je pre vlasy bez lesku a preto obsahuje koncentrovaný elixír pre lesk a taktiež aj komplex tekutého keratínu pre regeneráciu vlasov.


Na začiatok by som ešte chcela pochváliť výber farby a celkové spracovanie všetkých balení. Síce to nie je na produktoch to najdôležitejšie, ale myslím si, že aj balenie je podstatné, lebo v podstate aj to predáva.
Taktiež by som chcela upozorniť, že nemám poňatia o cenách produktov, keďže mi boli poskytnuté na zrecenzovanie a týmto by som sa chcela firme Schwarzkopf poďakovať za možnosť otestovať ich výrobky. (Poznámka: Vôbec neriešte či som to dostala zadarmo alebo nie, pretože tento fakt moje testovanie nijako neovplyvnil.)

reviews | Body Tip Zvláčňujúci mandľový krém na tvár a telo

17. března 2014 v 16:53 | Simona Vixen
Hi! Dnes tu máme recenziu, ja viem, že som sľúbila nakupovací článok a ten aj bude, len ešte tento týždeň chcem kúpiť nejaké veci, takže to dám spolu nech tu nespamujem miliónmi nakupovacích článkov. Toto telové mlieko som dostala na zrecenzovanie od stránky maxcare.sk. Na tejto stránke nájdete množstvo kvalitnej kozmetiky, veď sa sami pozrite, určite si tam každý vyberie. Ďalej by som chcela vyzdvihnúť komunikáciu, pretože pán, ktorý sa so mnou dohadol bol veľmi milý, ochotný a balík zaslal neskutočne rýchlo z čoho som bola milo prekvapená.


Zvláčňujúci mandľový krém na tvár a telo
- plné balenie: 200 ml (4,79€)
- Čo sľubuje výrobca: Zvláčňujúci krém s panthenolom, mandľovým olejom a vitamínom E pre každodenné použitie. Zvláčňujúci mandľový krém posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru pokožky a chráni kožu pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia.

reviews | sprej na ochranu vlasov pri tepelnom stylingu od Avonu

1. února 2014 v 16:18 | Simona Vixen
Hi! Konečne sme sa dočkali víkendu a ja som sa konečne dokopala k zmenám na blogu. Dúfam, že sa vám to rovnako páči ako mne. No, dnes som si pre vás pripravila recenziu na sprej na ochranu vlasov pri tepelnom stylingu od Avonu. Chcem len upozorniť, že táto recenzia nie je sponzorovaná a že mi ho kúpila mamina!


Balenie sa mi hrozne páči, kombinácia čiernej a tmavoružovej je podľa mňa nadčasová! Z fľašky nevyteká a ma praktický rozprašovač, ktorým si produkt vo vnútri striekate na vlasy. Balenie má 100 ml. Možno si teraz poviete, že je to sakra málo, ale naozaj ho mám tri mesiace a používam ho trikrát do týždňa (vlasy mám dlhé po prsia)!

reviews | vianočný balíček od yves rocher

28. prosince 2013 v 16:46 | Brunette*
Hi! Opäť sa ozývam po nejakom čase. Boli sviatky a proste som bola dosť zaneprázdnená. Ja viem, je to už obohraná platňa. Ale každopádne dúfam, že ste sviatky prežili v pokoji, šťastne a že ste si ich užili. Dnes tu mám pre vás sponzorovanú recenziu produktov od Yves Rocher. Bola som milo prekvapená, že mi niečo došlo, lebo som žiaden balíček nečakala. Ale o to viac ma potešil.



1. Sprchový gél s trblietkami - Plaisirs Nature Vianočná Vanilka (LIMITOVANÁ EDÍCIA)
- vzorka: 50 ml (1,50€)
- plné balenie: 400 ml (4,90€)
- veľké balenie bez trblietok: 750 ml (7,90€)
- Čo sľubuje výrobca? : Pre ešte viac potešenie z Vianoc sa nechajte unášať neodolateľnou gurmánskou vôňou vanilky. Sprchovací gél zanechá Vašu pokožku krásne prevoňanú. Veľké balenie pre maximálny pôžitok.
- Zloženie rastlinného pôvodu: výťažokou z bio bourbonskej vanilky, gél z bio aloe vera, mycia báza rastlinného pôvodu. Neobsahuje parabény.
- Môj názor: Začnem asi obalom, ktorý je len vzorka plného balenia, ale sú totožné až na tú veľkosť. Trošičku ťažšie sa vytláča z neho gél, ale myslím si, že pri plnom balení nebude tento problém. Vôňa je neskutočná. Výrazná, ale zároveň jemná, ideálna pre milovníkov vanilkovej vône. Čo sa týka tých trblietok, po opláchnutí na tele neostali, čo ja beriem za plus, keďže tie trblietky ma od toho odhovárali. Za seba určite odporúčam!
 
 

Reklama